jueves, 21 de abril de 2016

Anàlisi El Chiringuito de Pepe

ANÀLISI DE LA SÈRIE “EL CHIRINGUITO DE PEPE”

El Dilluns passat va finalitzar la segona temporada de la famosa sèrie “El Chiringuito de Pepe “que reflecteixen cada dilluns a les 10.30 en la cadena de televisió Telecinco.
Aquesta sèrie tracta sobre una família formada per un pare, dos fills i un nebot que porten un restaurant, “El Chiringuito de Pepe”, que està situat a la vora de la platja de Peñíscola. Aquesta sèrie està situada en el poble costaner de Peñíscola, i en la sèrie surt representat moltes de les zones importants del poble.
La primera temporada d’aquesta sèrie tracta sobre l’arribada d’uns dels fills desconeguts de l’amo d’aquest restaurant. Aquest fill, és un cuiner molt important i conegut arreu del món, amb molts premis de cuina, restaurants molt coneguts i amb moltes estrelles Michelin.
L’arribada d’aquest cuiner i fill d’en Pepe, en Sergi Roca, visualitza com està organitzat aquest restaurant i quin dinar serveixen. Al principi es queda molt sorprès per la poca experiència que tenen la seva família a l'hora de cuinar, i també de la mala organització i l’aspecte bromista que tenen a l'hora de treballar.
Sergi Roca, protagonitzat pel famós actor Santi Millan, truca a una noia que es troba en pràctiques dins d’un dels seus restaurants més famosos perquè l’ajudi a fer front aquest restaurant per treure endavant i guanyar una estrella Michelin. Aquesta noia és la Mati, protagonitzada per la famosa actriu Dafne Fernàndez.
En la segona temporada la cosa canvia molt. Per culpa de la manca de treball, l’acumulació de problemes i el no aprenentatge dels seus treballadors, el seu pare, el seu germà i el seu nebot, l'estrella Michelin no l'acaben guanyant. La seva companya de la qual s’acaben enamorant, s’en va a buscar un treball a uns dels restaurants més prestigiosos del món.
Finalment, després de molt treball i amb l’arribada d’una nova actriu de la qual el seu germà, protagonitzant pel Langui, s’acaben enamorant. Amb molt d’ímpetu i constància finalment acaben traient el restaurant endavant i guanyant l’estrella Michelin, i el seu pare, en Pepe, protagonitzat per Jesús Bonilla, mor.
Aquesta sèrie personalment, m’agrada molt i no m’he perdut cap capítol. És una sèrie molt graciosa i molt entretinguda i la recomano a qualsevol grup de persones, ja que estic convençut totalment que els agradarà molt.


No hay comentarios:

Publicar un comentario