martes, 5 de abril de 2016

Anàlisi argumental d'una pel·lícula

60 SEGONS

Els temes que fan referència a aquesta pel·lícula, són temes d'acció i una mica d'intriga sobre allò que passarà al final. El punt de vista que utilitza el director per fer-nos veure els diferents temes dels quals tracta aquest film són diversos. En el tema d'acció, utilitza punts de vista molt concrets com és el fet de robar cotxes i intentar salvar la vida del seu germà fent servir aquesta activitat. Des del punt de vista de la intriga, ens la presenta de la següent manera. Ens la presenta de la manera en què l'autor principal acabarà salvant al seu germà d'un negoci amb un dels traficants de cotxes robats més importants de la ciutat o si finalment sortirà guanyat l'actor principal salvant al germà, i assassinant aquest traficant.

Aquest argument de la pel·lícula 60 segons, hem recorda molt al film " The Transporter ", ja que és un film que tracta sobre cotxes i actors especialistes a conduir aquests cotxes a alta velocitat i escapat de la policia. També hem recorda a pel·lícules de robatoris com pot ser la trilogia dels "Oceans", ja que en ambdues pel·lícules, s'exerceixen robatoris amb un grup de persones i de manera molt estudiada.

Aquest film segueix un ordre lògic, és a dir, el directro ha seguit un ordre a l'hora de desenvolupar l'acció i la trama dels protagonistes i del missatge que vol transmetre als espectadors.

L'argument d'aquest flim, tracta sobre una família, la cual, un dels germans grans durant tota la seva vida s'ha dedicat al robatori de cotxes. Aquest personatge, dins la pel·lícula, fa referència a un lladre de cotxes molt important i molt bo, seguit d'un grup de persones que tambè són especialistes en robatoris de cotxes. Durant el film, el temps trascorreix, i el germà gran deixa la anitga vida de robar cotxes i intenta formar una família i trobar un treball relacionat en l'àmbit del motor. Durant aquest temps, el seu germà petit es fica en problemes semblants als que es ficava el germà gran, el protagonista principal, i es veu en una situació de vida o mort. El problema en el qual s'ha ficat es per una entrega de cotxes robats a un dels traficants més importants d ela ciutat. Durant la pel·lícula, el germà gran al enterar-se de tot aixó, i desprès de ser convençut per el seu germà petit, comenbça a reunir a gent de confiància i especialistes en aquesta mena de treball. En total, durant 48 hores, han de robar un total de 50 cotxes. Finalment l'acaba aconseguint i salva al seu germà.





No hay comentarios:

Publicar un comentario