martes, 26 de enero de 2016

GLOBUS D'OR 2016

PREMIS GLOBUS D’OR

Els Premis Globus d'Or són guardons concedits pels 93 membres de l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood en reconeixement a l'excel·lència de professionals en cinema i televisió, tant als Estats Units com a nivell mundial. 
La cerimònia anual, en la qual els guanyadors són premiats, forma part de la temporada de premis cinematogràfics, l'inici té lloc entre octubre o novembre de l'any anterior, per finalitzar entre febrer o març amb la cerimònia de lliurament dels Premis Oscar.

La 1 ° cerimònia del premi va tenir lloc al gener de 1944 en els estudis de 20th Century-Fox a Los Angeles. La 73 ° cerimònia, la més recent, va tenir lloc el 10 de gener de 2016 a l'hotel Beverly Hilton a Beverly Hills, seu de la cerimònia des de 1961.

En aquesta última entrega dels premis Globus d’Or entregats a els Àngeles van haver-hi moltes sorpreses en els premis.

Una de les pel·lícules que més guardons s’ha emportat ha sigut El Renacido protagonitzada per Alejandro Gonzalez Iñárritu i també pel famós actor Leonardo DiCaprio. També van guardonar premis a millors actrius a les pel·lícules Joy protagonitzada per Jennifer Lawrence, i La Habitación protagonitzada per Brie Larson. Al millor actor, va ser donat a Matt Damon, per la pel·lícula Marte.


Cal destacar, però, dos premis que es van donar a dues persones molt famoses tant en el món del cinema com en el món de la música. Aquestes dues persones són, Sylvester Stallone guardonat amb la pel·lícula Creed com a millor actor secundari, Lady Gaga, cantant estanoudinenese de Pop, que amb American Horror Story: Hotel, una minisèrie o pel·lícula de televisió, es va endur el galardo com a millor actriu d’aquest gènere.




No hay comentarios:

Publicar un comentario