martes, 15 de septiembre de 2015

Fotografia de dos joves durant l'estiu


En la imatge podem observar dues persones joves que estan amb un aspecte tranquil i molt agradable, es pot deduir perfectament que estan en període de vacances ja que els dos estan alegres. També ens podem fixar en la forma de vestir que tenen, la qual podem deduir a partir del noi de la samarreta blanca, que va amb xancles, i que probablement acabi d’arribar de la piscina o de la platja.
També podem observar que els dos nois tenen un color de pell bastant moreno, el qual es un factor més que ens marca que es troben en aquest període de vacances i no en el període de estudi en el qual han d’anar a l’escola i fer les seves extraescolars.
L’ambient que es pot observar en la fotografia, es un ambient tranquil i familiar ja que podem veure que es troben en un barri en el que s’han criat i on han compartit molts dies. El temps que feia en el moment en que es va fer la fotografia es pot veure que feia un bon dia i que feia molt de sol.

Finalment, puc afirmar que aquests dos nois joves es coneixen des de fa molt de temps, i comparteixen una gran amistat per la manera o com estan posant en la fotografia .

No hay comentarios:

Publicar un comentario